Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس گفت: باید کارآمدی و کیفیت آموزش مدارس عمومی و دولتی را به نحوی افزایش دهیم که مردم با رغبت فرزندانشان را به این مدارس بفرستند.

حسین حق وردی در گفت و گو با ایران اکونومیست، با تاکید بر ضرورت توجه به مدارس دولتی و بالا بردن کیفیت آنها بیان کرد: بعضی ها از تبعیض و بی عدالتی در آموزش و پرورش صحبت می کنند، مثلا توجه به مدارس غیر دولتی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما که نیامدیم برای مدارس غیر دولتی اقدامات خاصی انجام دهیم که برای مدارس دولتی آن اقدامات را انجام نداده ایم، بلکه خود مدارس غیر دولتی امکانات و درآمدهایی دارند که موجب شده شاهد این موضوع باشیم که مثلا در سیستم فعلی کنکور اکثر رتبه های برتر از مدارس خاص هستند.

این عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس افزود: نظر ما این است که کیفیت تحصیل در مدارس عمومی دولتی را طوری بالا ببریم که به طور مثال در آزمون ها و کنکورها به یک هم ترازی با مدارس خاص برسند.

نماینده شهریار در رابطه با اینکه برخی خانواده ها توانایی فرستادن فرزندانشان به مدارس خاص و غیر دولتی را ندارند و این موضوع ممکن است در بحث فرزندآوری آنها تاثیر بگذارد، عنوان کرد: البته می دانیم که خانواده هایی که از مدارس غیر دولتی یا مثلا غیر انتفاعی استفاده می کنند، عمدتا یک یا دو فرزند دارند و با توجه به اینکه امکانات مالی هم برایشان مهیا است اما فرهنگ اجازه نمی دهد که به سمت فرزندآوری بروند. به نظرم بحث فرزندآوری بیشتر بحث فرهنگی است تا اقتصادی.

حق وردی در پایان تاکید کرد: موافقم که باید کارآمدی مدارس عمومی و دولتی را به نحوی افزایش دهیم و کیفیت آموزش به گونه ای بالا برود که مردم با رغبت فرزندانشان را به آن مدارس بفرستند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: مدارس دولتی ، وزارت آموزش و پرورش ، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ، مجلس یازدهم ، استانی سیاسی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مدارس دولتی وزارت آموزش و پرورش کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم استانی سیاسی مدارس غیر دولتی مدارس دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۶۷۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور

آفتاب‌‌نیوز :

عبدالحسین خسروپناه دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی در رابطه با اجرای مصوبه جدید کنکور، گفت: مشکل جدی که در الگوی سابق کنکور داشتیم این بود که دانش آموزان در مقطع متوسطه دوم دیگر اعتنایی به درس نداشتند و تمام هم و غمشان کنکور و تست زنی بود، بنابراین روش آموزش، حافظه محوری شده بود در حالیکه باید تفکر محوری و مبتنی بر تفکر و خلاقیت باشد.

وی افزود: همچنین در روش قبلی معلم جایگاه خود را از دست می‌داد و مافیای کنکور از این شرایط به سود می‌رسید چرا که بار سنگین هزینه‌ای برای خانواده‌ها ایجاد می‌شد.

خسروپناه ادامه داد: با توجه به تأکید نمایندگان مجلس شورای اسلامی در ادوار قبل به شورا که پیشنهاد ورود به این موضوع را دادند، این مصوبه اجرا شد و با این مصوبه دانش آموزان توجه و عنایت ویژه‌ای پیدا کردند و حرمت معلمان هم حفظ شده است.

دبیر شورایعالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: البته ما باید مدارس دولتی را آنقدر تقویت کنیم که عدالت آموزشی شکل بگیرد، در کنکور گذشته آمار نشان از حضور جدی دانش آموزان مدارس دولتی در میان رتبه‌های برتر کنکور داشت.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز
  • کیفیت و بی‌توجهی: دست اندازی در جاده پیشرفت راهسازی ایران
  • آشنایی با برترین سازندگان جرثقیل سقفی در جهان
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است